lär dig grunderna i 3DEXPERIENCE

Tänk om du kunde innovera snabbare, samarbeta bättre
och samla all din data på en och samma plats?

  3DEXPERIENCE platform erbjuder en säker, social, uppkopplad, strukturerad och informativ miljö för teamledare, projektledare och andra professionella som vill hantera data i molnet och samarbeta gränslöst. 

  Varför 3DEXPERIENCE?

  • Anslut till SOLIDWORKS Med 3DEXPERIENCE platform kan du hantera molndata direkt i SOLIDWORKS. 
  • Säkert Kunddefinierad access med transparent molnbackup och krypteringsprotokoll för kommunikation. Din data är alltid säker. 
  • Social Integrerade verktyg för samarbete förbättrar innovationskraften. Samarbeta kring designer genom hela produktutvecklingsprocessen. 
  • Uppkopplad Varje användare är uppkopplad till en enda databas som kan nås från varsomhelst, närsomhelst och från vilken enhet som helst med internetanslutning.
  • Informativ Skapa och dela dashboards för att organisera och få tillgång till data när du behöver den. Få ny information och uppdateringar. 
  • Strukturerad Spara och hantera data i det molnbaserade Collaborative Space och dela information i dina egna projektspecifika communities.

  Vocent minimum nec ut

  Jane Doe, PLM Group

  Lär dig mer om SOLIDWORKS och 3DEXPERIENCE bundle

  Vi tar upp möjligheterna med SOLIDWORKS 3D CAD, Collaborative Business Innovator, Collaborative Industry Innovator och SOLIDWORKS Connector.

  Läs bloggposten

  Du kanske också är intresserad av

  WHITEPAPER
  Minimera riskerna med molnsäkerhet

  ladda ner white paper

  KUNDFALL
  Så använder Kärcher 3DEXPERIENCE i molnet

  se videon

  ERBJUDANDE
  Få mer funktionalitet med en bundle

  TA DEL AV ERBJUDANDET