GRATIS WEBINARIUM Upptäck fördelarna 
med datahantering i molnet 
10 Mars 2021, Kl: 13:00–13:30

Lär dig hur du kan säkra dina SOLIDWORKS-designfiler på 3DEXPERIENCE-plattformen, med en integrerad lösning för datahantering i molnet.

Med denna lösning behöver du varken köpa, installera eller underhålla en server. Dessutom får du tillgång till din data var du än befinner dig, bara du har en internetuppkoppling.

Två inbygga funktioner är förändringskontroll och revision. Funktionerna gör det enkelt för dig att färdigställa dina produkter. Du kan enkelt arbeta med dina kollegor inom till exempel sälj, produktledning, tillverkning eller med andra partner. 

På bara 30 minuter får du en introduktion i hur du når milstolpar och leveransdatum genom att hantera dina projekt och uppgifter bättre, samt hur du automatiskt kan optimera aktiviteter och resurser.

    • Hantera SOLIDWORKS-data från molnet 
    • Anslut människor och data på ett ställe
    • Växla upp produktutvecklingen
    • Stärk samarbeten med bättre verktyg
    • Effektivisera projektledningen

Gör datahanteringen lättare – hantera data i molnet.
Delta i webinariet och lär dig hur du gör! 

REGISTRERA DIG NU!

2021-03-10, KL: 13:00–13:30 CET

Integritets- och cookiespolicy

Hoppas vi ses! 

Jonas Sörell, PLM Group

Vocent minimum ut

Vocent minimum nec ut, per ne nobis equidem mei id

Lorem ipsum dolor sit amet, te ipsum rationibus eos. Vocent minimum nec ut, per ne nobis equidem, primis labore mei id.

OM TALAREN

Jonas Sörell har lång erfarenhet som teknisk specialist på PLM Group, och är den som kommer guida dig genom 3DEXPERIENCE – molnlösningen för framtiden. Jonas kommer introducera nya sätt att hantera data samt din produkts livscykel på. 


KAN DU INTE DELTA?

Kunde du inte delta live? Ingen fara. Registrera dig så skickar vi en inspelning av webinariet till dig efteråt eller boka en personlig demo så visar vi dig allt du vill veta.