Just nu Spara STORT på SOLIDWORKS-lösningar kontakta oss direkt för att få din rabatt

Vi på PLM Group har hjälpt företag att optimera sin produktutveckling i mer än 20 år. Det är därför vi kan garantera dig den bästa SOLIDWORKS-lösningen till bästa pris.

Just nu kan vi erbjuda specialrabatter på ett stort antal SOLIDWORKS-produkter. Kontakta oss idag för en pratstund om vad vi kan erbjuda för att matcha dina behov. Bland annat kan du få:

  • GRATIS uppgradering till ett större 3D-CAD-paket

   Få SOLIDWORKS Professional till priset för SOLIDWORKS Standard. Få SOLIDWORKS Premium till priset för SOLIDWORKS Professional.

  • Rejäla RABATTER PÅ YTTERLIGARE program, NÄR DU INVESTERAR I 3D CAD

   Inklusive SOLIDWORKS Simulation, SOLIDWORKS MBD, SOLIDWORKS Visualize, SOLIDWORKS Composer, SOLIDWORKS Electrical och SOLIDWORKS Inspection.

  • GÅ MED GRATIS På 3DEXPERIENCE PLATFORM

   Du får inte bara en gratis uppgradering när du investerar i 3D CAD just nu ... Du får också tillgång till 3DExperience-plattformen gratis, för dig och två av dina kollegor.


Kampanjen inkluderar bara nya inköp av kommersiella licenser med en avtalstjänst för uppdateringar och support. Kampanjen gäller till 31 december 2019 och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Tidsbegränsat erbjudande

Kontakta oss för ett anpassat erbjudande som passar dina behov

Integritets- och cookiespolicy

Har du frågor? Kontakta mig

Helena Andrén, PLM Group

Vocent minimum ut

Vocent minimum nec ut, per ne nobis equidem mei id

Lorem ipsum dolor sit amet, te ipsum rationibus eos. Vocent minimum nec ut, per ne nobis equidem, primis labore mei id.