SOLIDWORKS 2020

Se nyheterna >>

Följ med oss på lanseringen av SOLIDWORKS 2020

Lanseringen av SOLIDWORKS 2020 närmar sig och vi vill bjuda in dig till ett seminarium tillsammans med oss där vi presenterar de nya verktygen och funktionerna.

Under 3 intensiva timmar visar vi dig alla nya häftiga möjligheter i den 28e versionen av SOLIDWORKS

I år växer eventet med ett nytt spännande ämne: 3D printing

Användningen av 3D-utskrifter växer snabbt i företag likt ditt. För att tillgodose behovet inom detta erbjuder vi ännu ett 3-timmars seminarium dedikerat till 3D-printing

  ★ På förmiddagen gör vi en djupdykning i de nya funktionerna i SOLIDWORKS 2020 och ger dig fantastiska tips för ditt dagliga arbete.

 ★ På eftermiddagen presenterar vi de nya, fantastiska möjligheterna inom 3D-printing. Du ser agendan för seminariet om 3D-printing HÄR.
Se alla nya fantastiska verktyg och möjligheter i SOLIDWORKS 2020

Få tips och tricks för att underlätta ditt dagliga arbete från vårt team av SOLIDWORKS-experter

Få reda på nya lösningar och möjligheter för att förbättra din produkt och ditt arbetsflöde

Träffa, och dela erfarenheter med, andra SOLIDWORKS-användare precis som du


Dags att dra igång!

Först tar vi i närmare titt på förbättringarna i drawing-, assembly- och simuleringsverktygen som hjälper dig att avsevärt påskynda utformningen av stora sammanställningar och körningen av valideringsanalyser

Dags för en bensträckare, kaffe och en fralla

Under denna del kommer vi att presentera hur förbättringar i design, simulering och tillverkningsverktyg möjliggör förenklade arbetsflöden så att du kan förkorta din tid till marknaden, förbättra produktkvaliteten och minska tillverkningskostnaderna.

Dags för en bensträckare

Lär dig hur du enkelt ansluter SOLIDWORKS 2020 till 3DExperience platform som ger sömlös interaktion mellan en växande uppsättning anslutna appar, både på skrivbordet och i molnet.

Lunchdags. Ta en pratstund med de andra deltagarna, fråga vårt team av experter dina frågor och bli inspirerad i utställningsdelen för 3D printing

Se agendan för 3D printing seminariet HÄR

Välj vilka seminarier du vill boka

Integritets- och cookiespolicy