Första gången du kontaktar oss? Låt oss hjälpa dig med dina SOLIDWORKS-frågor PLM Group Kundservice

På PLM Group har vi hjälp företag att optimera deras produktutveckling i över 20 år. Vi erbjuder service på nio språk i sex länder. Om du inte har ett aktivt supportkonto till din programlicens så har du kommit till rätt ställe för hjälp.

  • Det största och mest erfarna Professional Service-teamet i norden

   Genom att välja PLM Group har du tillgång till 53 experter, alla certifierade av SOLIDWORKS. Vi  hjälper dagligen mer än 5000 företag och vi har 98% kundnöjdhet i undersökningar om vår kundservice.

  • Snabb svarstid

   Vi vet att problem med mjukvara orsakar förseningar i det dagliga arbetet. Vi finns här för att hjälpa till  -  Fyll bara i formuläret till höger så återkommer vi till dig så fort vi kan.

  • Vi hjälper dig att nå ända fram

   Vår kunskap är vår styrka. Vi hjälper dig med dina utmaningar och ditt företag med att tillverka bättre produkter snabbare.

  Om du redan är kund med aktivt avtal kommer du till vår Support genom att klicka HÄR

Kontakta vår kundservice här

Har du inget supportkonto hos oss?

Fyll i dina kontaktuppgifter så  kontaktar vår kundservice dig.

Vill du veta mer om avtal, service,
utbildningar och konsultation?

+46370371902

Hanna Eriksson, Account Manager,  PLM Group

Offer #1

25% Discount on other SOLIDWORKS software´s

The campaign only include new purchases of commercial licenses with a subscription service for updates and support.

The campaign is valid until December 16, 2016 and cannot be combined with other offers or discounts.

Få ut mer av dina investeringar

Håll dina licensavtal aktiva

PLM Groups kundservice, mjukvaruuppgraderingar, nya produktversioner, webbseminarier, seminarier och kundevent är alla avsedda för våra avtalskunder för att hjälpa dig att förbättra prestanda och produktivitet och hålla dig konkurrenskraftig inom ditt område

Att ha tillgång till expertråd och hjälp från en fullt certifierad kundvårdstekniker kan betyda skillnaden mellan framgång och misslyckande. Med ett aktivt avtal får du helt enkelt mer.
Behöver du en hjälpande hand?

Träffa vårt Professional Services-team

Klassrumsutbildningar, utbildning på plats, träningsavtal, e-kurser ... Oavsett om du behöver börja med grunderna eller vill fördjupa dina kunskaper inom ett visst område, är våra utbildare inom räckhåll, redo att hjälpa dig.

Dra nytta av vår konsultverksamhet. Vi hjälper dig att utvärdera lösningar för dina behov, och vi hjälper dig med implementering.